Kwaliteit

Als patiënt vertrouwt u op onze kennis en kundigheid. Onze werkwijzen zijn nauwkeurig vastgelegd in werkinstructies. U mag van ons verwachten dat wij alles bieden voor een optimale mondzorg. Toch kan het zijn dat u een klacht of een tip heeft. Vertel het ons of laat het ons weten via het contactformulier van onze praktijk.

Tandarts Schols is penningmeester van IQual groep Zuid Limburg en voor nascholing lid van ACTA QP (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam – Quality Practice). Verder is tandarts Schols tot 2013 lid geweest van de klachtenbemiddelingsraad regio Zuid van het NMT.

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en vaardigheden op peil te houden. Daarom volgen wij regelmatig nascholingsactiviteiten. Aanbevolen wordt in een periode van 5 jaar 180 uur aan nascholing te besteden. In de periode van 1 juli 2007 tot 1 juli 2012 heeft tandarts Schols 469 uur aan nascholing besteed.  Van juli 2012 tot 1 jan 2017 is 267 uur aan nascholing besteed.

Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en in het BIG-register onder nr 49023761602 (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).