De praktijk

In onze ruime, moderne full service praktijk in het centrum van Geleen staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop.

Wij zijn een hecht en vakkundig team en ons doel is om Uw bezoek en behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn ons ervan bewust dat patiënten gespannen kunnen zijn voor een bezoek aan de tandarts. Het is voor ons een uitdaging om Uw bezoek en behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

Wij willen onze patiënten de hoogste kwaliteit van tandheelkundige zorg bieden. Onze kijk op de tandheelkunde is dat met doelmatige middelen een mond vaak lang in een goede gezondheid kan worden gebracht en gehouden. Indien mogelijk zullen we een gebitselement eerder vullen dan dat er een veel duurdere kroon wordt vervaardigd.

Onze basis is de samenwerking met U, als patiënt! Wij gaan er van uit dat ons doel gelijk is: Het zo lang mogelijk behouden van uw eigen tanden en kiezen in een gezonde mond. Ons team stelt zich ten doel u eerlijk te informeren over uw tandheelkundige gezondheidstoestand.

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Geleen? U bent bij ons van harte welkom. U kunt zich snel en gemakkelijk bij ons inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Wij bellen u dan terug.